ABONNEMENTSVOORDEEL
Kies nu voor een abonnement en krijg de eerste filmproductie en/of fotoshoot van ons cadeau! Check hier de gunstige voorwaarden.
PRODUCTFOTOGRAFIE
Hoe regel jij dat en welk imago wil jij neerzetten?
ARCHITECTUURFOTOGRAFIE
Wij leggen de ziel van gebouwen vast.
BEDRIJFSFILMS
Met film komt jouw business in beweging.
BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Beelden blijven bij door onze gespecialiseerde inzet.
INTERIEURFOTOGRAFIE
Dat is bij onze fotografen in creatieve handen.

LG BUSINESS SOLUTIONS

Een krachtig testimonial over hoogwaardige beeldschermen in House of Rituals.

In een dynamische wereld waarin technologie en beleving hand in hand gaan, is het van essentieel belang om hoogwaardige beeldschermen te integreren in commerciële ruimtes. Recentelijk hebben wij in nauwe samenwerking met Cinefy, in opdracht van PR- en marketingbureau Team Lewis uit Eindhoven, de eer gehad om een testimonial te produceren voor een marketingcampagne van LG, gericht op de realisatie van indrukwekkende beeldschermen in het prestigieuze House of Rituals.


House of Rituals, een emblematisch project van Rituals, is een plek waar luxe, welzijn en innovatie samenkomen. Het creëren van een omgeving die de merkwaarden weerspiegelt, vereiste niet alleen oog voor detail, maar ook de implementatie van cutting-edge technologie. LG, als toonaangevende speler in de elektronica-industrie, stond aan het roer van dit project om hoogwaardige beeldschermen te leveren die de bezoekers een onvergetelijke ervaring zouden bieden.


Om het verhaal achter de implementatie van de beeldschermen op een meeslepende manier te vertellen, hebben wij de handen ineengeslagen met Cinefy. Als experts in visuele storytelling bracht Cinefy niet alleen de technische aspecten van het project in beeld, maar ook het emotionele en esthetische karakter van de beeldschermen. In dit testimonial is de trotse stem van Rituals' opdrachtgever te horen, die met enthousiasme de impact van de beeldschermen in House of Rituals bespreekt. Van de keuze voor de juiste technologie tot de naadloze integratie in het interieur, de testimonial belicht het succesverhaal achter de schermen.


Het project heeft bewezen dat de juiste combinatie van innovatieve technologie en doordachte visuele verhalen een blijvende indruk kan achterlaten op de bezoekers. House of Rituals is niet alleen een plek van schoonheid en welzijn, maar ook een showcase van de mogelijkheden die ontstaan wanneer creativiteit en technologie samenkomen.


Bekijk hieronder de in samenwerking met Cinefy geproduceerde testimonial in UHD (4K).


Actie.

Kies voor een abonnement en krijg een film en/of fotoshoot cadeau.

Heb jij of hebben jouw klanten regelmatig wat te vertellen? Overweeg dan nu om deze verhalen te vertalen naar professionele en impactvolle video’s en foto's van het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan het delen van klantervaringen of het in de schijnwerpers zetten van een project waar je trots op bent. Ook het prachtig in beeld ...

WIJ BEDENKEN EN MAKEN

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en produceren we films, podcasts, beurspresentaties, websites, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Film, animatie & fotografie

Met beeld komt business in beweging. Jouw producten of diensten krijgen een karakter en jouw boodschap bereikt jouw ...

Drukwerk & (web)design

Jouw boodschap op papier, voorzien van aansprekend beeld en pakkende tekst? Ons ervaren team heeft de vakkennis ...

AV registratie & live streaming

We verzorgen aftermovies, beurstelevisie, moodvideo's en standfotografie. Met onze hands on-mentaliteit maken we jouw ...

Marketing & strategie

Het uitdragen van een merkboodschap, het vermarkten van een dienst of het uitdragen van een maatschappelijk doel ...

IN DE SPOTLIGHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Synprodo
Promovideo

Synprodo, een toonaangevende producent van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP ...

Koninklijke Smeva
Testimonial

Koninklijke Smeva, een toonaangevende speler in de koeltechnologie-industrie, heeft een belangrijke stap gezet ...

Royal Dutch Jaarbeurs
Aftermovie

De podcast-serie 'Bouw Vakidioten' zorgt tijdens de BouwBeurs voor verfrissende connecties en verlegt grenzen ...

UITGELICHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Podcast-host Rudi Bartels stelt de juiste vragen en maakt verbinding met zijn gasten.

Rudi Bartels is een podcast-host die bekend staat om zijn vermogen om de juiste vragen te stellen en verbinding te maken met zijn gasten. Of het nu gaat om een actueel onderwerp, een persoonlijk verhaal of een diepgaande discussie, Rudi weet ...Podcastserie 'Geluk Centraal'

Stel de juiste vragen


Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!


Met jouw eigen kanaal op Podcast-TV kun je inspirerende, succesvolle en authentieke verhalen maken, uitzenden en verbinden met ons als jouw expert. Wij leggen de nadruk op creativiteit en brengen jouw verhaal op een aantrekkelijke manier in beeld. Heb jij ook zin om met aandacht en passie verhalen te vertellen? Doe dan met ons mee!

REVIEWS

Wij vinden het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.

FLEXIBEL EN SNEL


"Werken met WHS MEDIA betekent dat je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat. Hij weet onderwijs, zorg en begeleiding op een treffende manier in beeld te brengen. Het samengaan van verschillende disciplines zorgt voor een ijzersterk eindproduct."


Evelien Beguin

Beguin Media Totaal

DOELGERICHT


"WHS MEDIA heeft voor Délifrance Nederland een aantal keren een leuke beurs- of event video gemaakt. Ook hebben zij meerdere malen fotografie en de moodvideo's van onze presentatie tijdens de beurzen Horecava en Bakkersvak verzorgd."


Esmée Kluit

Délifrance

PROFESSIONEEL


"Wij wilden een professionele bedrijfsfilm om op onze website te plaatsen. Daartoe hebben wij WHS MEDIA in de arm genomen en zij hebben ons op aangename wijze verrast. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We krijgen veel positieve reacties."


Arjan Zinkweg

Telecount

CONTACTGEGEVENS

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Laat het ons weten.