KANTOOR EN STUDIO'S WHS MEDIA
Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen?
BEDRIJFSFILMS
Met film komt jouw business in beweging.
PRODUCTFOTOGRAFIE
Hoe regel jij dat en welk imago wil jij neerzetten?
PODCAST-TV
Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!
PODCASTSERIE GELUK CENTRAAL
Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!
ARCHITECTUURFOTOGRAFIE
Wij leggen de ziel van gebouwen vast.
BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Beelden blijven bij door onze gespecialiseerde inzet.
INTERIEURFOTOGRAFIE
Dat is bij onze fotografen in creatieve handen.

FULL SERVICE MEDIABUREAU WHS MEDIA GROEIT

Nieuw hoofdkantoor op bedrijventerrein in Doesburg.

In een tijd waarin marketing, communicatie en mediaproductie naadloos met elkaar verweven zijn, onderscheiden wij ons als een krachtige speler op het gebied van crossmediale ondersteuning voor bedrijven en organisaties.


Met vier toegewijde divisies - BUROO, MOTION MEDIA, PRINT MEDIA, EXPO MEDIA - en een recente toevoeging, Podcast-TV, bieden wij een breed scala aan diensten om bedrijven in beweging te brengen en de naamsbekendheid te vergroten. Het mediabureau heeft zijn ambitie om te groeien kracht bijgezet met de opening van een nieuw pand op het bedrijvenpark van Doesburg, waardoor ze nu nog beter in staat zijn om zowel de Randstad als de rest van Nederland en daarbuiten te bedienen.


Onze divisie BUROO biedt expertise op het gebied van marketing en communicatie. Met ervaren professionals in hun gelederen, helpen wij bedrijven bij het ontwikkelen van strategieën en campagnes om hun doelgroep effectief te bereiken. Of het nu gaat om het creëren van aansprekende merkidentiteiten, het opzetten van doelgerichte advertentiecampagnes of het ontwikkelen van contentstrategieën, ons ervaren team staat klaar om bedrijven te ondersteunen.


MOTION MEDIA is de afdeling die zich richt op beeldproductie (video, fotografie, artist-impressions en animaties). Hier worden verhalen tot leven gebracht met boeiende visuele content. Of het nu gaat om bedrijfsvideo's, animaties of motion graphics, wij leveren hoogwaardige visuele content om de boodschap van onze klanten effectief over te brengen.


Ondanks de opkomst van digitale media, blijft print media een krachtig middel om doelgroepen te bereiken. Onze divisie PRINT MEDIA biedt alles, van het ontwerpen van drukwerk tot het regelen van gedrukte advertenties in toonaangevende publicaties. We begrijpen de kracht van tastbare marketing en helpen klanten om op te vallen met aantrekkelijke en gedenkwaardige drukwerkoplossingen.


In een tijd waarin evenementen en beurzen van cruciaal belang zijn voor bedrijven en organisaties, biedt onze divisie EXPO MEDIA op maat gemaakte oplossingen om de aanwezigheid van klanten te versterken op beurzen, congressen en evenementen. Met opvallende standontwerpen, event-TV, standfotografie, doeltreffende aftermovies en een scherp oog voor detail, helpen wij klanten om indruk te maken en waardevolle connecties te leggen.


Onze nieuwste divisie is Podcast-TV, waarmee het wij inspelen op de groeiende populariteit van podcasting en online video. Met expertise in contentcreatie, productie en distributie, helpt Podcast-TV klanten om hun boodschap via deze opkomende mediakanalen te verspreiden.


Ons succes heeft geleid tot een uitbreiding van ons kantoor. Onlangs hebben wij dan ook een nieuw pand betrokken op het bedrijvenpark van Doesburg, wat aantoont dat we klaar zijn om door te groeien. Vanuit de vestiging in Den Haag bedienen we in nauwe samenwerking met Beguin Media de Randstad, een cruciale economische hub in Nederland. Vanuit ons nieuwe pand in Doesburg kunnen we bedrijven en organisaties in de rest van Nederland en ver daarbuiten nog beter van dienst zijn.


De groei is een gevolg van onze toewijding, onze tevreden klanten en het leveren van hoogwaardige diensten op het gebied van marketing, communicatie en mediaproductie. Met ons gedreven team van ervaren medewerkers en crossmediale dienstverlening, zijn we goed gepositioneerd om bedrijven en organisaties te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen en het vergroten van hun zichtbaarheid in een steeds concurrerender wordend medialandschap. Kortom wij blijven in beweging en worden blij om anderen te helpen in beweging te komen, hun trots uit te dragen en te groeien.


Bekijk onze trailer.


Actie.

Kies voor een abonnement en krijg een film en/of fotoshoot cadeau.

Heb jij of hebben jouw klanten regelmatig wat te vertellen? Overweeg dan nu om deze verhalen te vertalen naar professionele en impactvolle video’s en foto's van het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan het delen van klantervaringen of het in de schijnwerpers zetten van een project waar je trots op bent. Ook het prachtig in beeld ...

WIJ BEDENKEN EN MAKEN

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en produceren we films, podcasts, beurspresentaties, websites, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Film, animatie & fotografie

Met beeld komt business in beweging. Jouw producten of diensten krijgen een karakter en jouw boodschap bereikt jouw ...

Drukwerk & (web)design

Jouw boodschap op papier, voorzien van aansprekend beeld en pakkende tekst? Ons ervaren team heeft de vakkennis ...

AV registratie & live streaming

We verzorgen aftermovies, beurstelevisie, moodvideo's en standfotografie. Met onze hands on-mentaliteit maken we jouw ...

Marketing & strategie

Het uitdragen van een merkboodschap, het vermarkten van een dienst of het uitdragen van een maatschappelijk doel ...

IN DE SPOTLIGHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Synprodo
Promovideo

Synprodo, een toonaangevende producent van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP ...

Koninklijke Smeva
Testimonial

Koninklijke Smeva, een toonaangevende speler in de koeltechnologie-industrie, heeft een belangrijke stap gezet ...

Royal Dutch Jaarbeurs
Aftermovie

De podcast-serie 'Bouw Vakidioten' zorgt tijdens de BouwBeurs voor verfrissende connecties en verlegt grenzen ...

UITGELICHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Podcast-host Rudi Bartels stelt de juiste vragen en maakt verbinding met zijn gasten.

Rudi Bartels is een podcast-host die bekend staat om zijn vermogen om de juiste vragen te stellen en verbinding te maken met zijn gasten. Of het nu gaat om een actueel onderwerp, een persoonlijk verhaal of een diepgaande discussie, Rudi weet ...Podcastserie 'Geluk Centraal'

Stel de juiste vragen


Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!


Met jouw eigen kanaal op Podcast-TV kun je inspirerende, succesvolle en authentieke verhalen maken, uitzenden en verbinden met ons als jouw expert. Wij leggen de nadruk op creativiteit en brengen jouw verhaal op een aantrekkelijke manier in beeld. Heb jij ook zin om met aandacht en passie verhalen te vertellen? Doe dan met ons mee!

REVIEWS

Wij vinden het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.

FLEXIBEL EN SNEL


"Werken met WHS MEDIA betekent dat je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat. Hij weet onderwijs, zorg en begeleiding op een treffende manier in beeld te brengen. Het samengaan van verschillende disciplines zorgt voor een ijzersterk eindproduct."


Evelien Beguin

Beguin Media Totaal

DOELGERICHT


"WHS MEDIA heeft voor Délifrance Nederland een aantal keren een leuke beurs- of event video gemaakt. Ook hebben zij meerdere malen fotografie en de moodvideo's van onze presentatie tijdens de beurzen Horecava en Bakkersvak verzorgd."


Esmée Kluit

Délifrance

PROFESSIONEEL


"Wij wilden een professionele bedrijfsfilm om op onze website te plaatsen. Daartoe hebben wij WHS MEDIA in de arm genomen en zij hebben ons op aangename wijze verrast. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We krijgen veel positieve reacties."


Arjan Zinkweg

Telecount

CONTACTGEGEVENS

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Laat het ons weten.