BUSWORLD BRUSSEL
In beeld voor Allison Transmission.
KANTOOR EN STUDIO'S WHS MEDIA
Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen?
BEDRIJFSFILMS
Met film komt jouw business in beweging.
PRODUCTFOTOGRAFIE
Hoe regel jij dat en welk imago wil jij neerzetten?
PODCAST-TV
Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!
PODCASTSERIE GELUK CENTRAAL
Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!
ARCHITECTUURFOTOGRAFIE
Wij leggen de ziel van gebouwen vast.
BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Beelden blijven bij door onze gespecialiseerde inzet.
INTERIEURFOTOGRAFIE
Dat is bij onze fotografen in creatieve handen.

BUSWORLD BRUSSEL

In beeld voor Allison Transmission.

Busworld Brussel is altijd een veelbelovend evenement voor de bus- en transportsector. Het biedt een podium aan bedrijven om hun nieuwste technologieën en producten te presenteren, en dit jaar was geen uitzondering. Allison Transmission, een wereldleider op het gebied van transmissietechnologie, was prominent aanwezig op Busworld Brussel 2023.


Het bedrijf bracht enkele spannende innovaties met zich mee en werkte samen met partners zoals busbouwer Van Hool, ISUZU, Otokar en Mercart om de toekomst van bussen vorm te geven.


De bijdrage van Allison Transmission aan Busworld Brussel onderstreept hun betrokkenheid bij het creëren van comfortabele, efficiënte en milieuvriendelijke bussen voor de toekomst. De samenwerking met vooraanstaande busfabrikanten en de nadruk op innovatie tonen aan dat Allison Transmission een sleutelrol speelt in de evolutie van het openbaar vervoer. De toekomst ziet er veelbelovend uit voor de busindustrie, en Allison Transmission staat aan de voorhoede van deze ontwikkelingen.


Wij produceerde in opdracht van Allison Transmission een aftermovie die niet alleen een visueel alle noviteiten in beeld brengt, maar ook een bevestiging weergeeft van hun toewijding aan innovatie en vooruitgang in de busindustrie. Het belicht hun samenwerking met toonaangevende busfabrikanten en de introductie van geavanceerde transmissietechnologieën. Met elektrisch aangedreven en autonome bussen als centrale thema's, laat de aftermovie zien dat de toekomst van mobiliteit opwindend en veelbelovend is. Allison Transmission blijft aan de voorhoede van deze ontwikkelingen en belooft nog meer baanbrekende innovaties in de komende jaren.


Bekijk hieronder de doeltreffende aftermovie van Busworld.


Actie.

Kies voor een abonnement en krijg een film en/of fotoshoot cadeau.

Heb jij of hebben jouw klanten regelmatig wat te vertellen? Overweeg dan nu om deze verhalen te vertalen naar professionele en impactvolle video’s en foto's van het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan het delen van klantervaringen of het in de schijnwerpers zetten van een project waar je trots op bent. Ook het prachtig in beeld ...

WIJ BEDENKEN EN MAKEN

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en produceren we films, podcasts, beurspresentaties, websites, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Film, animatie & fotografie

Met beeld komt business in beweging. Jouw producten of diensten krijgen een karakter en jouw boodschap bereikt jouw ...

Drukwerk & (web)design

Jouw boodschap op papier, voorzien van aansprekend beeld en pakkende tekst? Ons ervaren team heeft de vakkennis ...

AV registratie & live streaming

We verzorgen aftermovies, beurstelevisie, moodvideo's en standfotografie. Met onze hands on-mentaliteit maken we jouw ...

Marketing & strategie

Het uitdragen van een merkboodschap, het vermarkten van een dienst of het uitdragen van een maatschappelijk doel ...

IN DE SPOTLIGHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Synprodo
Promovideo

Synprodo, een toonaangevende producent van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP ...

Koninklijke Smeva
Testimonial

Koninklijke Smeva, een toonaangevende speler in de koeltechnologie-industrie, heeft een belangrijke stap gezet ...

Royal Dutch Jaarbeurs
Aftermovie

De podcast-serie 'Bouw Vakidioten' zorgt tijdens de BouwBeurs voor verfrissende connecties en verlegt grenzen ...

UITGELICHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Podcast-host Rudi Bartels stelt de juiste vragen en maakt verbinding met zijn gasten.

Rudi Bartels is een podcast-host die bekend staat om zijn vermogen om de juiste vragen te stellen en verbinding te maken met zijn gasten. Of het nu gaat om een actueel onderwerp, een persoonlijk verhaal of een diepgaande discussie, Rudi weet ...Podcastserie 'Geluk Centraal'

Stel de juiste vragen


Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!


Met jouw eigen kanaal op Podcast-TV kun je inspirerende, succesvolle en authentieke verhalen maken, uitzenden en verbinden met ons als jouw expert. Wij leggen de nadruk op creativiteit en brengen jouw verhaal op een aantrekkelijke manier in beeld. Heb jij ook zin om met aandacht en passie verhalen te vertellen? Doe dan met ons mee!

REVIEWS

Wij vinden het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.

FLEXIBEL EN SNEL


"Werken met WHS MEDIA betekent dat je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat. Hij weet onderwijs, zorg en begeleiding op een treffende manier in beeld te brengen. Het samengaan van verschillende disciplines zorgt voor een ijzersterk eindproduct."


Evelien Beguin

Beguin Media Totaal

DOELGERICHT


"WHS MEDIA heeft voor Délifrance Nederland een aantal keren een leuke beurs- of event video gemaakt. Ook hebben zij meerdere malen fotografie en de moodvideo's van onze presentatie tijdens de beurzen Horecava en Bakkersvak verzorgd."


Esmée Kluit

Délifrance

PROFESSIONEEL


"Wij wilden een professionele bedrijfsfilm om op onze website te plaatsen. Daartoe hebben wij WHS MEDIA in de arm genomen en zij hebben ons op aangename wijze verrast. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We krijgen veel positieve reacties."


Arjan Zinkweg

Telecount

CONTACTGEGEVENS

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Laat het ons weten.