DNHK EVENT IN PERSCENTRUM NIEUWSPOORT
Ondernemers in dialoog met minister Mickey Adriaansens.
PODCAST-TV
Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!
PODCASTSERIE GELUK CENTRAAL
Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!
KANTOOR EN STUDIO'S WHS MEDIA
Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen?
ARCHITECTUURFOTOGRAFIE
Wij leggen de ziel van gebouwen vast.
BEDRIJFSFILMS
Met film komt jouw business in beweging.
BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Beelden blijven bij door onze gespecialiseerde inzet.
INTERIEURFOTOGRAFIE
Dat is bij onze fotografen in creatieve handen.
PRODUCTFOTOGRAFIE
Hoe regel jij dat en welk imago wil jij neerzetten?

DNHK EVENT IN PERSCENTRUM NIEUWSPOORT

Ondernemers in dialoog met minister Mickey Adriaansens.

Tijdens de Ondernemers Dialoog in perscentrum Nieuwspoort in Den Haag hebben ondernemers aan demissionair minister van Economische Zaken en Klimaat Micky Adriaansens duidelijk gemaakt dat, net zoals in veel westerse landen, de concurrentiepositie hier onder druk staat.


Ondernemers uit zowel Nederland als Duitsland kwamen bijeen om onder leiding van Aldo Lodder met de minister te discussiëren over de aantrekkingskracht van Nederland als vestigingsplaats en strategieën om de concurrentiepositie te versterken. Wij brachten dit uitstekend door de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) georganiseerde evenement dynamisch in beeld en o.a. ondernemers Emily Glastra van T-Systems Nederland en Dyonne Rietveld van Uniper deelden voor onze camera hun visie op langetermijndenken, die van groot belang is voor bedrijven.


Het podium was het toneel van een levendige en vruchtbare uitwisseling met vooraanstaande ondernemers van o.a. BASF, Miele, WACKER, Bosch en TRUMPF Nederland. Tijdens deze dialoog benadrukte de minister het belang van het feit dat "welvaart nooit vanzelfsprekend is en dat bedrijven een cruciale rol spelen in het veiligstellen van welvaart." Naast Nederland lag de nadruk natuurlijk op de bilaterale samenwerking tussen beide landen. Minister Adriaansens benadrukte het belang van de relatie tussen Nederland en Duitsland als belangrijke handelspartners. Innovatie, digitalisering en duurzaamheid vereisen nauwe en effectieve samenwerking, niet alleen tussen bedrijven, overheden en onderwijs- en onderzoeksinstellingen, maar ook tussen beide landen. Ze uitte haar tevredenheid over de goede samenwerking met Duitsland als buurland.


Wij registreerden dit evenement in opdracht van de Duits-Nederlandse Handelskamer (DNHK) en vertaalden het naar een samenvattende filmimpressie van drie minuten met quotes en een korte teaser van dertig seconden voor op social media.


Bekijk hieronder de aftermovie in UHD.


Actie.

Kies voor een abonnement en krijg een film en/of fotoshoot cadeau.

Heb jij of hebben jouw klanten regelmatig wat te vertellen? Overweeg dan nu om deze verhalen te vertalen naar professionele en impactvolle video’s en foto's van het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan het delen van klantervaringen of het in de schijnwerpers zetten van een project waar je trots op bent. Ook het prachtig in beeld ...

WIJ BEDENKEN EN MAKEN

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en produceren we films, podcasts, beurspresentaties, websites, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Film, animatie & fotografie

Met beeld komt business in beweging. Jouw producten of diensten krijgen een karakter en jouw boodschap bereikt jouw ...

Drukwerk & (web)design

Jouw boodschap op papier, voorzien van aansprekend beeld en pakkende tekst? Ons ervaren team heeft de vakkennis ...

AV registratie & live streaming

We verzorgen aftermovies, beurstelevisie, moodvideo's en standfotografie. Met onze hands on-mentaliteit maken we jouw ...

Marketing & strategie

Het uitdragen van een merkboodschap, het vermarkten van een dienst of het uitdragen van een maatschappelijk doel ...

IN DE SPOTLIGHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Synprodo
Promovideo

Synprodo, een toonaangevende producent van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP ...

Koninklijke Smeva
Testimonial

Koninklijke Smeva, een toonaangevende speler in de koeltechnologie-industrie, heeft een belangrijke stap gezet ...

Royal Dutch Jaarbeurs
Aftermovie

De podcast-serie 'Bouw Vakidioten' zorgt tijdens de BouwBeurs voor verfrissende connecties en verlegt grenzen ...

UITGELICHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Podcast-host Rudi Bartels stelt de juiste vragen en maakt verbinding met zijn gasten.

Rudi Bartels is een podcast-host die bekend staat om zijn vermogen om de juiste vragen te stellen en verbinding te maken met zijn gasten. Of het nu gaat om een actueel onderwerp, een persoonlijk verhaal of een diepgaande discussie, Rudi weet ...Podcastserie 'Geluk Centraal'

Stel de juiste vragen


Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!


Met jouw eigen kanaal op Podcast-TV kun je inspirerende, succesvolle en authentieke verhalen maken, uitzenden en verbinden met ons als jouw expert. Wij leggen de nadruk op creativiteit en brengen jouw verhaal op een aantrekkelijke manier in beeld. Heb jij ook zin om met aandacht en passie verhalen te vertellen? Doe dan met ons mee!

REVIEWS

Wij vinden het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.

FLEXIBEL EN SNEL


"Werken met WHS MEDIA betekent dat je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat. Hij weet onderwijs, zorg en begeleiding op een treffende manier in beeld te brengen. Het samengaan van verschillende disciplines zorgt voor een ijzersterk eindproduct."


Evelien Beguin

Beguin Media Totaal

DOELGERICHT


"WHS MEDIA heeft voor Délifrance Nederland een aantal keren een leuke beurs- of event video gemaakt. Ook hebben zij meerdere malen fotografie en de moodvideo's van onze presentatie tijdens de beurzen Horecava en Bakkersvak verzorgd."


Esmée Kluit

Délifrance

PROFESSIONEEL


"Wij wilden een professionele bedrijfsfilm om op onze website te plaatsen. Daartoe hebben wij WHS MEDIA in de arm genomen en zij hebben ons op aangename wijze verrast. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We krijgen veel positieve reacties."


Arjan Zinkweg

Telecount

CONTACTGEGEVENS

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Laat het ons weten.