RAI Automotive NL
Nederlandse automotive-innovatie schittert op het Holland Paviljoen in Lyon.
RAI VERENIGING
Inspirerende Nieuwjaarsreceptie in Café Amsterdam.
DR. OETKER PROFESSIONAL
Introductie Alsa en Pizza Perfettissima tijdens de Horecava.
BOSCH WIJNKOPERS
Uw toegang tot wereldklasse wijnen.
ARCHITECTUURFOTOGRAFIE
We leggen de ziel van gebouwen vast.
BEDRIJFSFILMS
Met film komt jouw business in beweging.
BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Beelden blijven bij door onze gespecialiseerde inzet.
INTERIEURFOTOGRAFIE
Dat is bij onze fotografen in creatieve handen.
PRODUCTFOTOGRAFIE
Hoe regel jij dat en welk imago wil jij neerzetten?

RAI AUTOMOTIVE INDUSTRY NL

Nederlandse automotive-innovatie schittert op het Holland Paviljoen in Lyon.

Nederlandse automotive-innovatie schittert op Solutrans in Lyon voor onze camera. In het bruisende hart van Lyon, Frankrijk, vond de Solutrans plaats, een indrukwekkende internationale vakbeurs die de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van transport en logistiek samenbrengt. Met Nederland als belangrijke speler in de vrachtwagenindustrie kreeg het evenement een extra dimensie dankzij het enthousiaste optreden van vooraanstaande Nederlandse bedrijven op het 'NL Paviljoen'.


In opdracht van de RAI Automotive Industry NL (onderdeel van Vereniging) was ons team gevraagd om het de hoogtepunten van het Nederlandse paviljoen vast te leggen en te vertalen naar een aansprekende aftermovie. De deelnemende bedrijven presenteerden zich vol trots en enthousiasme voor onze camera's, delen inzichten over hun bedrijf en vertellen over de laatste innovaties op het gebied van transporttechnologie.


Het NL Paviljoen is een smeltkroes van baanbrekende ideeën en vooruitstrevende technologieën die de Nederlandse expertise op het gebied van vrachtwagenproductie benadrukken. Tijdens interviews met NRF (Nederlandse Radiateuren Fabriek), VebaBox, Udenco, Impaqed Products BV, Trescal, Dutch Electro Transport Lighting, en het Battery Competence Cluster - NL, kwam naar voren hoe deze bedrijven de uitdagingen van de moderne transportsector aanpakken. Ze presenteren zich niet alleen met indrukwekkende producten en diensten, maar delen ook hun visie op duurzaamheid, efficiëntie en de toekomst van transport.


Een opvallend weetje is dat maar liefst 30% van de vrachtwagenproductie binnen Europa in Nederland plaatsvindt. Deze indrukwekkende bijdrage aan de wereldwijde markt rechtvaardigt de aanwezigheid van deze bedrijven op een internationaal podium als Solutrans. Het NL Paviljoen dient als een hub waar Nederlandse innovaties worden gedeeld en besproken, waarmee ons land zijn status als toonaangevende speler in de transportsector verstevigt.

De aftermovie wordt momenteel geproduceerd en biedt een levendig overzicht van het dynamische karakter van Solutrans en het Nederlandse aandeel in de transportinnovatie.


Bekijk de hieronder het door ons geproduceerde filmimpressie in UHD (4K).


Actie.

Kies voor een abonnement en krijg een film en/of fotoshoot cadeau.

Heb jij of hebben jouw klanten regelmatig wat te vertellen? Overweeg dan nu om deze verhalen te vertalen naar professionele en impactvolle video’s en foto's van het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan het delen van klantervaringen of het in de schijnwerpers zetten van een project waar je trots op bent. Ook het prachtig in beeld ...

WIJ BEDENKEN EN MAKEN

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en produceren we films, podcasts, beurspresentaties, websites, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Film, animatie & fotografie

Met beeld komt business in beweging. Jouw producten of diensten krijgen een karakter en jouw boodschap bereikt jouw ...

Drukwerk & (web)design

Jouw boodschap op papier, voorzien van aansprekend beeld en pakkende tekst? Ons ervaren team heeft de vakkennis ...

AV registratie & live streaming

We verzorgen aftermovies, beurstelevisie, moodvideo's en standfotografie. Met onze hands on-mentaliteit maken we jouw ...

Marketing & strategie

Het uitdragen van een merkboodschap, het vermarkten van een dienst of het uitdragen van een maatschappelijk doel ...

IN DE SPOTLIGHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Synprodo
Promovideo

Synprodo, een toonaangevende producent van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP ...

Koninklijke Smeva
Testimonial

Koninklijke Smeva, een toonaangevende speler in de koeltechnologie-industrie, heeft een belangrijke stap gezet ...

Royal Dutch Jaarbeurs
Aftermovie

De podcast-serie 'Bouw Vakidioten' zorgt tijdens de BouwBeurs voor verfrissende connecties en verlegt grenzen ...

UITGELICHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Podcast-host Rudi Bartels stelt de juiste vragen en maakt verbinding met zijn gasten.

Rudi Bartels is een podcast-host die bekend staat om zijn vermogen om de juiste vragen te stellen en verbinding te maken met zijn gasten. Of het nu gaat om een actueel onderwerp, een persoonlijk verhaal of een diepgaande discussie, Rudi weet ...Podcastserie 'Geluk Centraal'

Stel de juiste vragen


Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!


Met jouw eigen kanaal op Podcast-TV kun je inspirerende, succesvolle en authentieke verhalen maken, uitzenden en verbinden met ons als jouw expert. Wij leggen de nadruk op creativiteit en brengen jouw verhaal op een aantrekkelijke manier in beeld. Heb jij ook zin om met aandacht en passie verhalen te vertellen? Doe dan met ons mee!

REVIEWS

Wij vinden het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.

FLEXIBEL EN SNEL


"Werken met WHS MEDIA betekent dat je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat. Hij weet onderwijs, zorg en begeleiding op een treffende manier in beeld te brengen. Het samengaan van verschillende disciplines zorgt voor een ijzersterk eindproduct."


Evelien Beguin

Beguin Media Totaal

DOELGERICHT


"WHS MEDIA heeft voor Délifrance Nederland een aantal keren een leuke beurs- of event video gemaakt. Ook hebben zij meerdere malen fotografie en de moodvideo's van onze presentatie tijdens de beurzen Horecava en Bakkersvak verzorgd."


Esmée Kluit

Délifrance

PROFESSIONEEL


"Wij wilden een professionele bedrijfsfilm om op onze website te plaatsen. Daartoe hebben wij WHS MEDIA in de arm genomen en zij hebben ons op aangename wijze verrast. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We krijgen veel positieve reacties."


Arjan Zinkweg

Telecount

CONTACTGEGEVENS

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Laat het ons weten.