Architectuurfotografie
De magie van architectuurfotografie.
ARCHITECTUURFOTOGRAFIE
We leggen de ziel van gebouwen vast.
BEDRIJFSFILMS
Met film komt jouw business in beweging.
BEDRIJFSFOTOGRAFIE
Beelden blijven bij door onze gespecialiseerde inzet.
INTERIEURFOTOGRAFIE
Dat is bij onze fotografen in creatieve handen.
PRODUCTFOTOGRAFIE
Hoe regel jij dat en welk imago wil jij neerzetten?

VAN DIJK GROEP

Een eminentie in de bouwwereld.

De Van Dijk Groep, gevestigd in Uden, is al vele jaren een gerenommeerde naam in de Nederlandse bouwindustrie. Deze bouwgroep heeft zich gevestigd als een van de meest betrouwbare en innovatieve spelers in de sector en heeft talloze indrukwekkende projecten op haar naam staan.


Het nieuwe hoofdkantoor van de Van Dijk Groep in Uden is een modern meesterwerk dat de aandacht trekt met zijn strakke lijnen en duurzame elementen naar en ontwerp van architectenbureau Denkkamer. Het gebouw weerspiegelt niet alleen de missie van de Van Dijk Groep om te blijven groeien en innoveren, maar ook hun sterke betrokkenheid bij milieuvriendelijke bouwpraktijken. Het is een staaltje architectonische excellentie dat tot zijn recht moet komen in beeld.


Onze architectuurfotograaf heeft bewezen een meester te zijn in zijn vak. Zijn beelden van het nieuwe hoofdkantoor van de Van Dijk Groep onthullen de perfecte balans tussen vorm en functie. Met aandacht voor detail en een gevoel voor timing heeft hij de ziel van het gebouw vastgelegd op een manier die zowel adembenemend als informatief is.


De foto's tonen het moderne ontwerp van het hoofdkantoor, met zijn strakke gevel en de door Martin Glas Eindhoven geleverde grote glazen wanden die overvloedig daglicht toelaten en een gevoel van openheid creëren. Deze hoogwaardige beelden dienen niet alleen als visuele documentatie van het gebouw, maar als een eerbetoon aan de kunst van architectuurfotografie zelf. Ze illustreren de kracht van beelden om de schoonheid en het karakter van architectonische meesterwerken vast te leggen en te delen met de wereld.


Wij brachten in opdracht van Martin Glas Eindhoven dit prachtige gebouw in beeld. Bekijk hieronder een selectie van de door ons verzorgde architectuurfotografie.


MK-MG_vDijkgroep_17137-web
MK-MG_vDijkgroep_17229-web
MK-MG_vDijkgroep_17194-web
MK-MG_vDijkgroep_17104_1-web
MK-MG_vDijkgroep_17014-web
MK-MG_vDijkgroep_17067-web
MK-MG_vDijkgroep_17082_1-web
MK-MG_vDijkgroep_17029-web
MK-MG_vDijkgroep_17176-web
MK-MG_vDijkgroep_17264-web
MK-MG_vDijkgroep_17246-web

Actie.

Kies voor een abonnement en krijg een film en/of fotoshoot cadeau.

Heb jij of hebben jouw klanten regelmatig wat te vertellen? Overweeg dan nu om deze verhalen te vertalen naar professionele en impactvolle video’s en foto's van het hoogste niveau. Denk bijvoorbeeld aan het delen van klantervaringen of het in de schijnwerpers zetten van een project waar je trots op bent. Ook het prachtig in beeld ...

WIJ BEDENKEN EN MAKEN

In vier gespecialiseerde divisies bedenken en produceren we films, podcasts, beurspresentaties, websites, brochuremateriaal en geven we marcom-advies.

Film, animatie & fotografie

Met beeld komt business in beweging. Jouw producten of diensten krijgen een karakter en jouw boodschap bereikt jouw ...

Drukwerk & (web)design

Jouw boodschap op papier, voorzien van aansprekend beeld en pakkende tekst? Ons ervaren team heeft de vakkennis ...

AV registratie & live streaming

We verzorgen aftermovies, beurstelevisie, moodvideo's en standfotografie. Met onze hands on-mentaliteit maken we jouw ...

Marketing & strategie

Het uitdragen van een merkboodschap, het vermarkten van een dienst of het uitdragen van een maatschappelijk doel ...

IN DE SPOTLIGHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Synprodo
Promovideo

Synprodo, een toonaangevende producent van EPS (geëxpandeerd polystyreen) en EPP ...

Koninklijke Smeva
Testimonial

Koninklijke Smeva, een toonaangevende speler in de koeltechnologie-industrie, heeft een belangrijke stap gezet ...

Royal Dutch Jaarbeurs
Aftermovie

De podcast-serie 'Bouw Vakidioten' zorgt tijdens de BouwBeurs voor verfrissende connecties en verlegt grenzen ...

UITGELICHT

We zetten onze klanten graag in de spotlight! Lees de verhalen en laat je inspireren.

Podcast-host Rudi Bartels stelt de juiste vragen en maakt verbinding met zijn gasten.

Rudi Bartels is een podcast-host die bekend staat om zijn vermogen om de juiste vragen te stellen en verbinding te maken met zijn gasten. Of het nu gaat om een actueel onderwerp, een persoonlijk verhaal of een diepgaande discussie, Rudi weet ...Podcastserie 'Geluk Centraal'

Stel de juiste vragen


Ontdek jouw favoriete verhaal op ons platform!


Met jouw eigen kanaal op Podcast-TV kun je inspirerende, succesvolle en authentieke verhalen maken, uitzenden en verbinden met ons als jouw expert. Wij leggen de nadruk op creativiteit en brengen jouw verhaal op een aantrekkelijke manier in beeld. Heb jij ook zin om met aandacht en passie verhalen te vertellen? Doe dan met ons mee!

REVIEWS

Wij vinden het belangrijk wat onze klanten van ons vinden.

FLEXIBEL EN SNEL


"Werken met WHS MEDIA betekent dat je kunt vertrouwen op een professioneel resultaat. Hij weet onderwijs, zorg en begeleiding op een treffende manier in beeld te brengen. Het samengaan van verschillende disciplines zorgt voor een ijzersterk eindproduct."


Evelien Beguin

Beguin Media Totaal

DOELGERICHT


"WHS MEDIA heeft voor Délifrance Nederland een aantal keren een leuke beurs- of event video gemaakt. Ook hebben zij meerdere malen fotografie en de moodvideo's van onze presentatie tijdens de beurzen Horecava en Bakkersvak verzorgd."


Esmée Kluit

Délifrance

PROFESSIONEEL


"Wij wilden een professionele bedrijfsfilm om op onze website te plaatsen. Daartoe hebben wij WHS MEDIA in de arm genomen en zij hebben ons op aangename wijze verrast. Wij zijn heel tevreden met het resultaat. We krijgen veel positieve reacties."


Arjan Zinkweg

Telecount

CONTACTGEGEVENS

Heb je een vraag of wil je een afspraak plannen? Laat het ons weten.